Almenningen, Mikkel Adrian: Den perfekte familien (liksom) (8th grade)

Dette er en fortelling min sønn skrev i 8. klasse på Steinerskolen.

Designing my US life

This is a story I wrote in 8th grade, for school. I’m currently trying to translate it. So exclusive contese for Norwegian readers. 

 

”DEN PERFEKTE FAMILIE” (LIKSOM)

STIL

 

Jeg løp som en perfekt sprinter for jeg visste at jeg skulle vært hjemme for 15 minutter siden. Kommer jeg mer enn 16 minutter for sent, så får jeg tv, PC, ute og venneforbud. Jeg måtte forte meg nedover den bratte, glatte nedoverbakken, før jeg måtte løpe opp den sandete, bratte oppoverbakken, før jeg måtte løpe ned den strie, brede elven og opp den høye spiraltrappen som er pyntet med sølv, gull og edelstener. Likevel kom jeg inn hele 19 minutter for sent, så da ble det 3 uker uten venner, PC, tv og ute forbud. En ting som gjør det verre er at jeg må sitte igjen på hjemmeskole i 50 minutter i 8 uker. Da jeg kom hjem…

View original post 1,206 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s